Hirdetés

USB-C-re válthatnak a 2019-es iPhone-ok



|

Erről a konkrét készülékeken dolgozó felek számoltak be. Elképzelhető, hogy jön egy új iPod Touch is.

Hirdetés

A legutóbbi iPod Touch lassan négy éves lesz, a dizájn pedig több mint hat éve változatlan. A Macotakara információi szerint azonban az Apple már dolgozik a hetedik-generációs iPod Touch készülékén. 

Hirdetés

Ez a hír állítólag olyan beszállítóktól származik, amelyek a CES-en is ott voltak. A tippek szerint modernebb hardvereket és nagyobb kijelzőt kaphat az új modell, de a jackcsatlakozó sorsát nem tudni. 

Ennél is érdekesebb azonban a jelentés azon része, amely szerint a 2019-es iPhone készülékek nyugdíjba küldik a Lightning csatlakozót, és az iPad Pro tabletek után ezek is USB-C-re váltanak. A konkrét készülékeken dolgozó emberek szerint a végleges dizájn még nincs meg, így igazából teljes garancia sincs az USB-C-re váltásra. 

A 2019-es iPhone készülékek emellett javított Face ID-val, kisebb szenzorsávval érkezhetnek. Az iPhone XS Max utódjára pedig három hátlapi kamera kerül (az iPhone XR utódjára pedig dupla hátlapi szenzor). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.