Hirdetés

Utálod a Facebook új kinézetét? Így varázsolhatod vissza a régit



|

Az Old Layout for Facebook bővítéménynek hála Chrome és Firefox böngészőkben is vissza lehet állítani a Facebook eddig megszokott dizájnját.

Hirdetés

Hamarosan minden Facebook felhasználó esetében át fog váltani a rendszer a népszerű közösségi oldal megújult dizájnjára (már persze, ha nem vonul ki Európából - spoiler: nem fog), ennek viszont érthető módon nem mindenki örül. Nehezen engedjük el a megszokott dolgokat, főleg ha valami annyira drasztikusan megváltozik, mint a nap mint nap használt közösségi platformunk. Ha esetleg nálad még nem történt meg a váltás, akkor is csak idő kérdése a dolog, így jó lehet tudni, hogy kis trükközéssel azért mindez visszacsinálható.

A Social Fixer bővítmény miatt ismerté vált fejlesztő, Matt Kruse alkotta meg az új "Old Layout for Facebook" nevezetű add-ont is, ami tulajdonképpen egyetlen egyszerű, de valószínűleg sokak által hőn áhított funkcióval bír: visszaállítja a Facebookot a mostanáig használt kinézetére, tehát a nagy váltás előtti időszakban megszokott kezelőfelületre. 

Hirdetés

Az Old Layout for Facebook bővítémény Chrome és Firefox böngészőkhöz is elérhető. Fontos azonban megegyezni, hogy az Old Layout for Facebook add-on telepítés után hozzáférést kér a különböző Facebook adatainkhoz. Cseppet sem meglepő, hogy erre szükség van a kezelőfelület átvarázsolásához, de azért nem árt tisztában lenni ezzel a ténnyel sem, mielőtt az ember elhatározná, hogy kipróbálja ezt a megoldást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.