Hirdetés

Ütésálló táblagéppel frissít a Samsung



|

Immáron hivatalosan is bemutatkozott az androidos Galaxy Tab Active 2.

Hirdetés

A Samsung legújabb androidos táblagépe ütésálló, és bár alapvetően üzleti környezetbe tervezték, de a tulajdonságainak köszönhetően otthon és kirándulások során is több mint praktikus. 

Hirdetés

A Galaxy Active szériás okostelefonokhoz hasonlóan a Galaxy Tab Active 2 is MIL-STD-810-es minősítést kapott, vagyis nyomás, extrém hőmérsékletek, vibráció és ütődések ellen is védve van. Az IP68-as plecsni a por- és vízállóságról árulkodik, a kijelző pedig ujjal, kesztyűben és stylusszal is működik, még vizesen is. 

A tabletben van ujjlenyomat-olvasó, Cat 6-os LTE-modem, 4450 mAh-s, cserélhető akkumulátor. Nem hiányzik a 4096-szintű nyomásérzékenységet biztosító S Toll sem. Maga a tablet 8 hüvelykes, 1280 x 800-as kijelzővel rendelkezik, ami alatt Samsung Exynos 7870 SoC, 3 GB RAM, 16 GB tárhely, továbbá 8 és 5 megapixeles kamerák kaptak helyet. 

A gyárilag Android 7.1-gyel érkező tábla microSD-foglalatot is kínál, van benne GPS, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.2 és NFC. 

A Galaxy Tab Active 2 meghatározott piacokon lesz kapható, az ára egyelőre ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.