Hirdetés

Ütős extrával üzen hadat a konkurenciának a Motorola új hajtogatós mobilja



|

Vaskos szivárgás árulkodik a Motorola Razr 40 Ultra képességeiről.

Hirdetés

A Lenovo érdekeltségébe tartozó Motorola csupán néhány napja erősítette meg, hogy június elsején új hajtogatós telefonokat mutat be, amelyekben az előzetes pletykák alapján a tavaly nyáron piacra dobott Razr 2022 közvetlen utódjait tisztelheti majd a közönség.

Ha hihetünk az előzetes szivárgásoknak, a készülékek Razr 40 Ultra és Razr 40 néven futnak be, és a Qualcomm aktuális csúcsprocesszora, a Snapdragon 8 Gen 2 hajtja őket. A pletykavonat pedig továbbra sem vár a gyártóra, ezúttal egy rakás árulkodó kép és videó bukkant fel a drágább modellről.

Hirdetés

Az anyagokat a veterán szivárogtató Evan Blassnek köszönhetjük, aki korábban többször is betalált a jóslataival, így a megbízhatóbb források táborát gyarapítja. Arról már eddig is csiripeltek a madarak, hogy a Motorola a külső kijelző képességeinek felturbózásával szeretné eladhatóbbá tenni a Razr 40 Ultrát, amit most Blass szerzeményei is alátámasztani látszanak.

A Twitteren megosztott marketinganyagok alapján az összecsukott állapotban is aktiválható kijelző nemcsak egy teljes értékű kamerás alkalmazást kap majd, de akár más appok (pl. Google Térképek, TikTok) és játékok futtatására is képes lesz, így egy sor feladat elvégzéséhez ki sem kell nyitni a hajtogatós mobilt. Az alábbi galériában néhány látványosabb képet gyűjtöttünk össze erről, de Blass Twitter-falán videós formában is megcsodálható a Razer 40 Pro.

Összességében tehát kifejezetten ígéretesnek tűnik a telefon, amit a szivárogtató értesülései alapján az Egyesült Államokban Razor+ néven forgalmaznak majd. Az egyelőre kérdéses, hogy ezzel szemben mit tud az alapmodell, de jó esély van rá, hogy ott nem lesz elérhető a képeken látható csodakijelző.

A Motorola lépése annyiból meglepő, hogy a Razer 40-szériához hasonló, ún. "flip" vagy kagylóhéj-kialakítású mobiloknál a gyártók eddig csak alap információkat közlő külső paneleket alkalmaztak, beleértve az abszolút piacvezető Samsung Z Flip-sorozatot is. A kínai márka így most alaposan ráígérhet a konkurenciára, főleg, ha ehhez értelmezhető üzemidő és emészthető ár is társulni fog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.