Hirdetés

Ütős gamertelefon lesz a Huawei Mate 20X



|

A Huawei megszellőztette, hogy a Mate 20 és a Mate 20 Pro mellett egy harmadik, gamereknek szánt verzió is jön a zászlóshajóból.

Hirdetés

Néhány hete derült ki, hogy a Huawei egy harmadik Mate 20 verzión is dolgozik, ami nem a lite kiadás. Mivel a gyártó rendre együttműködik a Porsche Design embereivel, ezért mindenki arra tippelt, hogy idén is lesz különleges verzió a zászlóshajóból. 

Hirdetés

A Huawei a Twitteren azonban arról árulkodott, hogy ezúttal más a helyzet. 

Úgy néz ki, hogy a harmadik változat a Mate 20 és a Mate 20 Pro mellett mutatkozik be, és Mate 20X lesz a neve. Ezt a legutóbbi kedvcsináló is megerősítette, továbbá utalt a hatalmas akkumulátorra, illetve olyan új hőcsőre, amely mellett még a legjobb játékok sem akadozhatnak. Minden jel arra utal, hogy a Mate 20X egy gamertelefon lesz. 

A húzás kissé váratlan, és egyelőre nem is igazán vannak pontos információk. A szivárgások és tippek alapján 7,21 hüvelykes OLED-kijelzőre lehet majd számítani, 2240 x 1080-as felbontással. Ez alatt értelemszerűen a Kirin 980-as SoC kap helyet, 4/6/8 GB RAM-mal és 128/256/512 GB tárhellyel. Október 16-án a három új zászlóhajót a Huawei saját rendszerét futtató Huawei Watch GT okosóra és a Freebuds 2 Pro vezeték nélküli fülhallgató kíséri. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.