Hirdetés

Ütős külső akkumulátorokat villantott a Mophie



|

18 wattos töltést garantálnak az androidos és az iOS-es okostelefonokhoz a Mophie legújabb powerbankjei.

Hirdetés

Bármikor előfordulhat út közben, hogy szükség lenne egy kis extra töltésre az okostelefonhoz, legyen az Android vagy iOS rendszerű. Ilyenkor jön igazán jól egy remek powerbank. A Mophie a CES alkalmából bemutatta a Powerstation PD-t és a Powerstation PD XL-t. 

Hirdetés

Amint a nevek utalnak rá, ezek a modellek nem sokban különböznek a normál Powerstation változatoktól. A PD jelző azonban egy olyan technológiára utal, amelynek hála támogatott a 18 wattos vezetékes töltés. 

A Mophie Powerstation PD és PD XL USB-C portja képes feltankolni az iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékeket két és félszer gyorsabban, mint a gyári 5 wattos Apple töltő. 

Természetesen a 18 wattos töltéshez egy külön megvásárolandó USB-C - Lightning kábelre is szükség lesz. A 18 wattos töltés az androidos készülékeken is támogatott az USB-C porton keresztül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.