Hirdetés

Ütős lesz a Huawei P30 tripla kamerája



|

A szivárgások szerint a normál modell tripla hátlapi kamerája is támogatja majd az 5x-ös, veszteségmentes zoomot.

Hirdetés

A Huawei a P20-as szériával 2018-ban új korszakot nyitott a mobilfotózásban. A tripla kamera manapság már normál dolognak számít egy okostelefon hátlapján. Emiatt aztán nem túl meglepő módon a Huawei P30-as sorozat is tripla hátlapi kamerával várható. Legalábbis Evan Blass forrásai szerint - ő viszont mindig pontos és megbízható információkat tesz közzé. 

Hirdetés

A hírek szerint ezúttal a normál Huawei P30 is tripla hátlapi kamerát kap. A P20 Pro és a Mate 20 Pro modellekhez hasonlóan 40 megapixeles fő szenzorra számíthatunk, a képpontokat kombinálja majd a rendszer, 10 megapixeles képekké a jobb eredmények érdekében. 

A telefotós kamera ezúttal 5x-ös, veszteségmentes zoomot ígér majd. Friss ultraszéles látószögű szenzor is lesz a monokróm helyett. 

Az előlapra ezúttal is 24 megapixeles szenzor kerül, azonban teljesen új - elméletileg a szelfik jobbak lesznek (a Mate 20 Prón ezeket rengeteg kritika érte). 

A csúcsot jelentő Huawei P30 Próról még nincs pontosabb hír, de állítólag a 40 megapixeles szenzort egy újabb fejlesztésű, 38 megapixeles Sony érzékelőre cserélik. Ennek a hátlapján egy negyedik kamera is lesz, ha igazak a szivárgások. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.