Hirdetés

Ütős lesz a Xiaomi következő gamermobilja



|

Snapdragon 855-ös csúcslapkát és 12 GB RAM-ot tesznek a gamereknek szánt Black Shark 2 okostelefonba.

Hirdetés

A gamertelefonok nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, olyannyira nem, hogy a Razer talán végleg ki is száll a versenyből. A Xiaomi azonban továbbra sem adná fel, sőt, már fejleszti a harmadik Black Shark márkájú gamermobilját. 

Hirdetés

A Black Shark 'AAA' fedőnév alatt futó új modell 11 413 pontot szerzett a többmagos teszteken, az egymagos mérésen pedig 3516-ot. Míg az előző két készülékben a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkája dolgozott, addig ebben már az újabb és erősebb Snapdragon 855 lesz benne. Ehhez ráadásul már 12 GB RAM-ot mellékel a gyártó, bár akinek ez sok, az 8 GB RAM-mal is viheti majd az olcsóbb verziót. 

A Geekbench adatbázisának hála tudjuk, hogy az új modell Android 9 Pie rendszert futtat, és elvileg dupla hátlapi kamerát kapunk. Az akkumulátor a várakozások szerint nagyjából 4000 mAh-s lesz. A Xiaomi maga is megerősítette korábban a második-generációs Black Shark érkezését, de sajnos konkrét dátumot nem mellékelt. Mivel az évforduló jövő hónapban lesz, ezért nem kizárt, hogy áprilisban kapjuk meg a Black Shark 2-t. 

Frissítés: időközben kiderült, hogy Kínában március 18-án debütál az új modell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.