Hirdetés

Ütősnek ígérkezik a Lenovo következő játékos mobilja, a Legion Y90



|

Egy rövid videó adott ízelítőt a Lenovo Legion Y90-ből.

Hirdetés

Más nagyágyúk mellett természetesen a Lenovo is készült jó néhány újdonsággal a CES 2022 kapcsán, így nem olyan régen megismerhettük, hogy milyen laptopokra számíthatunk idén a hongkongi székhelyű gyártótól.

Úgy tűnik, hogy a vállalat még azokra is gondol majd a jövőben, akik még a notebookoknál is kompaktabb eszközökön szeretnék pörgetni a különböző játékokat. A Lenovo közzétett ugyanis egy nem kifejezetten hosszú teasert, ami megmutatta nekünk, hogyan is fest vadonatúj, gamereknek szánt okostelefonja, a Legion Y90. 

Hirdetés

Már első ránézésre egyértelmű lehet, hogy ez nem egy hagyományos mobil, hiszen a kamerasziget például a hátlap közepén kapott helyet, ami teljesen érthető döntés, mivel így kisebb az esély rá, hogy összefogdossuk a lencsét játék közben, és az eszköz tartása is kényelmesebb lehet. A másik oldalon pedig a szelfikamera sem foglal el helyet a kijelzőből.

A Legion Y90 teljesítményéért egy Snapdragon 8 Gen 1 felel, és természetesen az RGB sem maradt ki a dizájnból. Nektek hogy tetszik a mobiljátékosoknak fejlesztett elrendezés?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.