Hirdetés

Üveg hátlapot kap a OnePlus 6



|

A OnePlus maga erősítette meg, hogy az új zászlóshajója már üveg hátlapot kap. Lehet, hogy lila színben is jön az új modell.

Hirdetés

Számos korábbi szivárgás állította már, hogy a OnePlus a többi gyártó után szintén áttér az üveg hátlappal csábító dizájnra, főleg a vezeték nélküli töltés lehetősége miatt. A gyártó most maga erősítette meg a híreszteléseket. 

Hirdetés

Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője és társalapítója a gyártó fórumán erősítette meg, hogy a közelgő OnePlus 6 hátlapja valóban üvegből lesz. Az új dizájn lényege, hogy prémium érzetet és értéket garantáljon, amikor kézben tartjuk az okostelefont. A OnePlus több mint 70 különböző prototípust tesztelt, mielőtt véglegesítette a terveket. A szokásos három Nanotech Coating réteg helyett a OnePlus ötöt használ, aminek köszönhetően nem csak mélyebb lesz a hátsó panel, de enyhén hajlított is. 

Van egy kedvcsináló kép is a bejegyzés mellé, ami pedig arra utal, hogy lila színben is érkezhet a OnePlus 6. A keret persze alumínium lesz, az antennasávok a sarkokba költöznek, alul pedig ott lesz a hangszóró és az USB-C port. 

A bejelentésről hivatalos információ még nincs, de az eddigi pletykák a május 5-öt és a május 18-at emlegetik. Az új modellbe Snapdragon 845-ös SoC, 8 GB RAM és 256 GB tárhely kerül majd (de több verzió érkezhet). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.