Hirdetés

Üzemidő-bajnok lett a Motorola Moto G9 Power



|

6000 mAh-s akkumulátort épített a Motorola a Moto G9 Powerbe, az üzemidő miatt szinte biztosan nem kell aggódni.

Hirdetés

A Motorola hivatalosan is bemutatta a Moto G9 Power névre keresztelt olcsó okostelefonját, ami nem csak a OnePlus Nordra jelenthet alternatívát, de egyben az üzemidő bajnoka is a 6000 mAh-s akkumulátorának köszönhetően. Ennél nagyobb energiaforrással még nem dobott piacra mobilt a Motorola, egy töltéssel 60 órás üzemidőt ígérnek. 

Hirdetés

A 6,8 hüvelykes, HD+ felbontású kijelzőbe egy 16 megapixeles szelfikamerát fúrtak, alatta egy Snapdragon 662 chip található 4 GB RAM és 128 GB tárhely mellett. Hátulra egy 64 megapixeles fő kamera kerül egy 2 megapixeles makrókamerával és 2 megapixeles mélységérzékelővel, mondhatni utóbbi kettő dísz. 

A vízlepergető bevonat mellett 20 wattos gyorstöltés és Android 10 jellemzi a mobilt, ami a briteknél 179 fontért már kapható, Európába a következő hetekben juthat el valamikor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.