Hirdetés

V4 Future Sports Festival - e-sport mellett lézerharc is vár



|

Most hétvégén három napon át pörög majd az ország legdurvább lasertag csatája, hála a Chio Mozdulj Gamernek.

Hirdetés

Március 23. és 25. között a Körcsarnokban (1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.) a V4 Future Sports Festivalon nemcsak a régió legnagyobb e-sport mestere gyűlnek össze, hanem természetesen számtalan játékot is kipróbálhatnak a látogatók, érdekes beszélgetéseket, előadásokat nézhetnek meg, valamint, ha kedvük úgy tartja, akár az év legnagyobb lasertag csatában is összemérhetik ügyességüket. 

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom ugyanis ezt a rendezvényt sem hagyja ki, ők is képviseltetik magukat a Körcsarnokban. Színpadi jelenlétük mellett egy ütős lézercsatát komponálnak majd meg, hatalmas kivetítőkkel, látványos fényekkel, álcahálóval borított akadályokkal és profi kommentátorok tolmácsolásában. A rendezvény mindhárom napján fut majd egy verseny is. Pénteken, szombat és vasárnap 14 és 15 óra között lehet indulni a helyi lasertag bajnokságon, az abszolút győztes pedig a bajnoki cím mellett annak is örülhet, hogy a Chio Mozdulj Gamer meghívott vendégeként ingyenesen jut majd el a budapesti PlayIT Show-ra.

Maga a V4 Future Sports Festival teljesen ingyenes, a részvétel viszont regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a helyszínen is tudtok majd, így nem maradtatok le semmiről sem.

Chio Mozdulj Gamer Lasertag a V4-en!

Időpont: 2018. március 23-25., 9:00-19:00
Helyszín: Körcsarnok, 1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Regisztráció: A rendezvény teljes időtartama alatt regisztrálhattok a helyszínen
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.