Hirdetés

Vacakol a Google Chrome Windows 10-en? Mutatjuk a lehetséges megoldásokat



|

Visszajelzések alapján akad egy kis probléma a böngésző friss változatával, de azért nem tűnik menthetetlennek a helyzet.

Hirdetés

Ahogy a játékokkal, úgy bizony a különféle szoftverekkel is könnyedén előfordulhat, hogy egy frissítés tönkretesz bizonyos funkciókat, vagy épp használhatatlanná varázsolja az egész cuccot. A jelek szerint akad egy kis gubanc a népszerű Google Chrome böngészővel is Windows 10 alatt, ugyanis a felhasználói panaszok alapján totálisan megadhatja magát a program, de akadt olyan, akinél a bővítmények vacakoltak.

Hirdetés

Elvileg a különböző információk tárolásához használt User Data mappa okozza a galibát, de szerencsére a Google hivatalos fórumán valaki már közzé is tett egy potenciális megoldást. Meglepő módon az rakhatja helyre a dolgokat, ha átváltunk a Chrome bétaverziójára, így ha ti is tapasztaltok furcsaságokat, akkor érdemes lehet kipróbálni ezt.

Persze vannak más lehetőségek is, ha valaki nem akar a bétával bíbelődni. Elvileg az is működhet, ha szimplán újraindítjuk a PC-t, vagy futtatjuk a böngésző stabil változatának telepítőjét. Ha pedig ezek sem váltak be, akkor érdemes lehet a fórumon lévő poszt utasításait követni, amelyek egy kicsit macerásabb folyamathoz tartoznak.

Egyébként ha nem szeretnétek vesződni a Chrome helyrerakásával, akkor érdemes lehet áttérni egy másik böngészőre ideiglenesen, és megvárni, amíg a Google - remélhetőleg minél előbb - megoldja, amit elrontott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.