Hirdetés

Vajon mi volt Tim Cook zsebében?



|

Több alkatrész is kiszivárgott, eközben Tim Cookot egy érdekes okostelefonnal fotózták le.

Hirdetés

Tim Cook legutóbb egy olyan tweetet és fotót tett közzé, amelyen egy érdekes okostelefon lapul a zsebében. A fotó akkor készült, amikor Cook a CTS-t, az Apple egyik partnerét látogatta meg. 

Hirdetés

A kép hamar felkapott beszédtéma lett, ugyanis mindenki biztosra veszi, hogy Cook zsebében egy iPhone 8 lapult. A készülék ugyanis túl magas, hogy iPhone 7/7S legyen, és túl keskeny, hogy iPhone 7 Plus/7S Plus legyen. 

Más érdekességek is akadtak persze, Benjamin Geskin például az iPhone 7S alaplapjáról tett közzé képeket. A 3217-es jelzés arra utal, hogy az idei 32. héten gyártották az elemet, vagyis augusztus 7. után. A dizájn éppen olyan, mint az iPhone 7-nél tavaly. 

Az iPhone 8 nyomtatott áramköri lapjáról is akadnak képek, illetve a kijelzőjéről. Ez utóbbiak Geskin szerint 5000 dollártért cserélnek jelenleg gazdát a kínai feketepiacon. 

Ha igazak a szó-beszédek, akkor szeptember 12-én bemutatkozik mindhárom új iPhone, illetve az Apple Watch 3 is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.