Hirdetés

Vajon milyen lesz az iPhone 13 Pro Max?



|

Az áprilisi szivárogtatások után az Apple új szériájának legnagyobb modelljéről osztottak meg részleteket videósok.

Hirdetés

Minden bizonnyal még idén meg fog jelenni az iPhone 13 széria, viszont szokás szerint az Apple hivatalos bemutató konferenciájára még néhány hónapot várnunk kell, hiszen a vállalat általában ősszel szokta megtartani az ilyen eseményeket.

Ugyanakkor rengeteg a spekuláció a legújabb modellekkel kapcsolatban, hiszen a rajongók már kíváncsian várják, miben fognak különbözni az iPhone 13 készülékek a közvetlen elődjeiktől.

Néhány héttel ezelőtt pár több kép is napvilágot látott, amelyeken elvileg az iPhone 13 korai render dizájnja látható, és a kínai Weibo közösségi oldalon már elterjedtek fotók, amiken a készülék kamerájának részletei olvashatók.

Hirdetés

Ezúttal az Unbox Therapy csapata mutatta be egy videóban az iPhone 13 Pro Max úgynevezett dummy verzióját, amelyet a kiszivárgott részletek alapján állítottak össze.

Persze ez nem hivatalos forrásból, vagyis közvetlenül az Apple-től származik, viszont jó indikátor lehet abból a szempontból, hogy mire számíthatunk az iPhone 13-mal kapcsolatban.

A tapasztalatok alapján az iPhone 12 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max között minimális eltérés lesz a dizájnt illetően, viszont - nagyon nem meglepő spekuláció ez azért, lássuk be -  az újabb modell jobb teljesítményre lesz majd képes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.