Hirdetés

Vakrandikkal hódítaná meg a Z-generációt a Tinder



|

Itt az új funkció, ami a randiapp szerint jóval nagyobb esélyt kínál a pártalálásra.

Hirdetés

A randialkalmazások között óriási a verseny, a Tinder pedig látványosan retteg attól, hogy a fiatalok elpártolnak tőle, és az "idősek" platformjaként könyveli el a közönség. A szolgáltatás mögött álló Match Group ezért lépten-nyomon hangsúlyozza, hogy kifejezetten a Z-generációt (a 2000-2010 között születetteknek) célozza, akiket friss funkciók özönével igyekszik bevonzani.

A zenei ízlésre alapozott randik és a nyomozós játékba oltott ismerkedés után most egy jól ismert koncepciót, a vakrandikat hozzák el a platformra a Valentin-naphoz közeledve.

Hirdetés

A Tinder közleménye szerint a vakrandik kezdetén kérdésekre kell felelni, a hasonszőrű válaszokat adó felhasználókat pedig egy korlátozott ideig futó beszélgetésbe sorsolják össze. A csevegés során a résztvevők még csak egymás válaszait látják, de ha megérzik azt a bizonyos szikrát, feltárulnak a profilok is, és tovább folytatódhat a csevegés. Ha pedig az első kapcsolatfelvétel csalódást okoz, mindenki mehet tovább a maga útján, az anonimitás megőrzésével.

Az Egyesült Államokban máris nekieshetett a közönség a gyorschateket (Fast Chat) kibővítő vakrandi funkciónak, a világ többi részén pedig a következő napok során teszik elérhetővé. A Tinder ezúttal sem mulasztotta el a Z-generáció megemlítését, egy izzadtságszagú érveléssel a vakrandikat is kifejezetten az ő figyelmükbe ajánlja:

"Az élmény tükrözi a Z-generáció modern társkeresési szokásait, akik értékelik a hitelességet, és egyben megcsapolja a '90-es évek nosztalgiáját azzal, hogy egy okostelefonok előtti világba repít vissza."

Az app marketingeseinek tehát senki sem szólt, hogy vakrandik már jóval a 90-es évek előtt is léteztek, 1934-ben például mozifilmet, a hatvanas években pedig tv-showkat is szenteltek a műfajnak. A Tinder mindenesetre azzal is igyekszik népszerűvé tenni a lehetőséget, hogy az előzetes felmérések szerint a Bind Date 40%-kal több matchet, vagyis sikeres párosítást eredményezett, mint a többi gyorschat-funkció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.