Hirdetés

Valaki egy fürdőkádnyi apróval fizetett egy iPhone XS-ért



|

Oroszországban egy férfi úgy döntött, egy fürdőkáddal fizet egy Apple iPhone XS készülékért. Olyannal, ami tele van aprópénzzel.

Hirdetés

Manapság a Huawei Mate 20 Pro és a Samsung Galaxy Note 9 jelentik a slágert (de a Huawei hamarosan jócskán emelné a téteket), na és persze az iPhone XS (még ha talán nem is akkora siker a három új iPhone, mint azt az Apple remélte). Sok országban azonban az igazi státuszszimbólum továbbra is az iPhone marad, mert az bizonyos körökben a gazdagságot és a rangot jelzi. 

Hirdetés

Hogyan tudja magára felhívni valaki még jobban a figyelmet, már a készülék megvásárlásakor? Mondjuk úgy, ha kieszel egy látványos tréfát. 

Oroszországban nemrég egy férfi eldöntötte, hogy megvásárolja az Apple iPhone XS-t. Éppen ezért több férfi segítségével egy fürdőkádat cipelt egy helyi boltba, ami tele volt aprópénzzel. 

Az oroszországi Apple - re:Store vezetője, Ludmila Semushina szerint a boltvezető nem igazán volt boldog a mutatványtól. A normál méretű fürdőkádban ugyanis megközelítőleg 100 000 orosz rubel volt, ami elvileg a pontos vételára ott egy 256 GB-os iPhone XS-nek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.