Hirdetés

Valaki elhagyott egy még be nem jelentett Google Pixel Watch okosórát



|

Egyre közelebbinek érezzük a Google saját okosórájának megjelenését.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt felkerült az internetre egy kép, amin állítólag a Google Pixel Watch végleges formájának egy részét vehettük szemügyre. Most újabb képeken látható az okosóra, amit történetesen valaki egy egyesült államokbeli étteremben hagyott el.

A megtaláló ezután alaposan körbefotózta és elküldte a képeket az Android Centralnak.

Hirdetés

A korábbi híresztelések egybevágnak a most lekapott eszköz külsejével. Az óra lapos, kör alakú, a kijelző feletti üveg pedig egészen meredeken le van kerekítve a ház oldalára. Sajnos a fotók között csak egy olyan van, amin bekapcsolva látszik a kiegészítő, azon viszont nem látni, hogy mekkora is a kijelző, és hogy mekkora keretre számíthatunk.

Az elhagyott készülék alapján úgy tűnik, hogy minden bizonnyal egyedi Google szíjjak kellenek majd hozzá. A töltéssel kapcsolatban nincsenek biztos információk, valószínűleg az óra, sok egyéb eszközhöz hasonlóan az alján veszi majd fel a töltést, ez azonban még nem megerősített, miután töltőt nem találtak az eszközhöz.

A Pixel Watch aljának kialakítása és az ott található szenzorok arra engednek következtetni, hogy az elvárhatónak tekinthető pulzus- és egyéb méréseken túl EKG funkcióval is rendelkezik majd az eszköz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.