Hirdetés

Valaki GoPro kamerát tett egy autógumi belsejébe



|

Az illető arra volt kíváncsi, hogy miként viselkedik az autógumi vezetés közben, ezért tett bele egy akciókamerát.

Hirdetés

Hogyan néz ki egy autógumi belseje vezetés közben? Erre a kérdésre volt kíváncsi egy mérnök, Matt Mikka, aki fogott egy GoPro akciókamerát, és berakta a gumiabroncs belsejébe. A YouTube-on közzétett videójában az első 4 percet azzal tölti, hogy megmutatja, hogyan tudta elhelyezni az akciókamerát a gumi belsejében, majd ezután megmutatja a kísérletének az eredményeit is a klipben. 

Hirdetés

A mérnök azért kezdett YouTube-videókat gyártani, hogy tágítsa az emberek gondolkodását a dolgok működésével kapcsolatban. Ezért pedig gyakran táncol pengeélen bizonyos dolgokkal, mert meg akarja mutatni azokat a dolgokat, amelyeket normál esetben nem látnánk. A mostani produkciót egy hozzászóló javaslatára csinálta meg, és mint mondta, még az időzítés is jó volt, mert úgyis gumit akart már cserélni. 

A kamera rögzítése után különböző sebességekkel különböző utakon haladt, egyenesen és kanyarokban is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.