Hirdetés

Valaki már ki is próbálta a Google Pixel 5-öt



|

Egy YouTuber már most hozzájutott a Google új okostelefonjához, és ki is próbálta a készüléket és annak funkcióit.

Hirdetés

Október 15-től válik elérhetővé a Google Pixel 5 mobilja, amelyhez az előrendelők egy drága és zajszűrős Bose fejhallgatót is kapnak ajándékba. A gond csak az, hogy ez az ajánlat 3-4 országban él csupán, magát a készüléket pedig csak 9 országban forgalmazzák majd egyelőre. Pedig ha több piacot fedne le a Google, akkor többet adhatna el, mint a cég által remélt 800 000 darab.

Nagyon sok embert érdekel ugyanis a Pixel 5, elvégre 629 euróért elképesztő kamerákat kínál, és más téren sem alkuszik meg - csupán a hatalmas, médiarengető újdonságokról és vadi új technológiákról mondott le a bevált dolgok és a kedvező ár javára. 

Hirdetés

Ezek után nem meglepő, hogy arra is sokan kíváncsiak, milyen lett a Pixel 5. Erről először egy TotallDubbed néven dolgozó YouTuber beszélt, aki hozzájutott egy készülékhez, és ki is próbálta azt. Az Instagramon mutatta meg az Audio Zoom funkciót, a kameraalkalmazást, de csinált pár fotót is a mobillal, valamint összehasonlításképp a Samsung Galaxy S10+ készülékkel. 

Kiderült továbbá, hogy a Pixel 5-ben már nincs Pixel Neural Core, a speciális kép algoritmusokat átdolgozták és finomhangolták, hogy a Snapdragon 765G egyébként elég erős NPU-ja végezze el a munka nehezét. A videó és a képek alapján a Pixel 5 nem okoz majd csalódást, valószínűleg a Google marad a mobilfotózás királya továbbra is, és ezúttal videózásban is nagyon sokat javítottak. A Google múltját elnézve a kérdés már csak az, hogy milyen lesz az üzemidő, és ezúttal is akadnak-e minőségbeli problémák. Ha nem, a Pixel 5 a következő hónapok egyik slágere lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.