Hirdetés

Valaki megkapta Elon Musk régi mobilszámát, azóta érdekes az élete



|

Nagyon érdekes hívásokat kap az a nő, aki nemrég a Tesla ügyvezetőjének, Elon Musknak a régi mobilszámát kapta meg.

Hirdetés

A 25 éves Lyndsay Tucker bőrápolási tanácsadó a Sephora nevű vállalatnál, mostanában azonban önkéntes űrutazók hívják fel. Ez azért lehetséges, mert nemrég kapta meg azt a telefonszámot, amit eddig a Tesla és a SpaceX ügyvezetője, Elon Musk használt. Tucker készülékére minimum három olyan hívás vagy szöveges üzent érkezik, amit Musknak szántak, az alkalmak pedig ugrásszerűen megszaporodnak, amikor az ismert üzletember nevét bármilyen okból épp megfuttatja a média. 

Hirdetés

Egyszer még az amerikai adóhatóság is kopogtatott a nőnél, értelemszerűen a Teslavezért akarták elérni. Képzelhetitek Tucker megkönnyebbülését, amikor kiderült, hogy nem ő rontott el valamit. 

Amikor Musk megszabadult ettől a telefonszámtól, akkor az AT&T véletlenszerűen újrahasznosítva adta ki Tuckernek. Kiderült azonban, hogy ezt online sok helyen megosztották, mint Musk elérhetőségét. Az előző tulaj a hír hallatán meglepődött, hogy a számot nem vonták ki a forgalomból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.