Hirdetés

Valami bűzlik az Essentialnél



|

Egy hónapon belül a harmadik ügyvezető hagyja el Andy Rubin cégét - vajon mi lesz az Essential Phone-nal?

Hirdetés

Eléggé döcögősen indul az Essential és az Essential Phone pályafutása. A rajongók már nagyon várják Andy Rubin cégének az első készülékét, amely viszont a többszöri ígéretek ellenére sem érkezett meg. Ráadásul más rossz hír is van a folyamatos késések mellett. 

Hirdetés

A vállalatot ugyanis sorban hagyják el az emberek, méghozzá az ügyvezetők, akiket Andy Rubin maga választott ki annak érdekében, hogy az okostelefonpiacon versenyképes legyen az Essential. 

Először Brian Wallace, a marketinges alelnök távozott, majd nem sokkal később Andy Fouche, a kommunikációs vezető hagyta ott a céget. Most Liron Damir, az UX-ért felelős vezető is távozik

Ő a Google-nél folytatja a munkát. Korábban a webOS és a Pebble dizájncsapatát erősítette, most a Google Home divíziót vezeti majd, továbbá a dizájnért felelős csapatot. 

Az Essential éppen a múlt héten ígérte meg, hogy heteken belül kiszállítja az első megrendelőknek az Essential Phone-t. Egyelőre lehetetlen megtippelni, hogy a gyakorlatban ez mit jelent. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.