Hirdetés

Valami szuper dolgot visz az MWC-re a Nokia



|

Erről maga Juho Sarvikas, a HMD Global termékigazgatója árulkodott a Twitteren.

Hirdetés

Juho Sarvikas, a HMD Global termékigazgatója nemrég a Twitteren igyekezett felkelteni a mobilos felhasználók figyelmét, méghozzá azzal az ígérettel, hogy a Nokia valami nagyszerű dolgot visz magával a 2018-as MWC-re, Barcelonába. 

Hirdetés

Állítólag nagyon elfoglalt volt az utóbbi időben, mert a közelgő eseményre nagy erőkkel készül a Nokia. 

Mit láthatunk február végén a Nokiától? Elvileg közeledik a Nokia 4, illetve jön a Nokia 6 2018-as kiadása. Érkezik még a Nokia 7 is, továbbá a Nokia 3310 4G-s kiadása. A pletykák szerint a zászlóshajót jelentő Nokia 8 is megújul, és jön a 2018-as változat, valamint a Nokia 9 is befut. 

A tavalyi MWC-n a Nokia az ártakarékos Nokia 3, 5 és 6 modellekkel rukkolt elő, valamint a 2G-képes Nokia 3310-zel. Akkor a Nokia név visszatérése volt a nagy szó, most viszont úgy tűnik, valódi zászlóshajó érkezik - talán több is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.