Hirdetés

Valentin-nap legjobb ajándékai: páros Windows 10, és egyéb akciók



|

Közeledik a Valentin-nap, a szerelem és a barátság ünnepe. A különleges alkalomra készülve ajándékoz virágok vagy ékszerek helyett Microsoft szoftvereket párodnak, vagy épp saját magadnak!

Hirdetés

Idén a különleges körülmények miatt a szokásosnál jóval többet kell otthon maradnod, számítógépen dolgoznod vagy tanulnod. Ehhez ideális társad a világ legnépszerűbb operációs rendszere, a Microsoft Windows, a lehető legnagyobb hatékonyság érdekében pedig a munkára és tanulásra is remekül alkalmas Office-ra is szükséged lesz.

A Keysworlds.com elindította ünnepi akcióját, vagyis a Valentine's Day Software Sale-t, melyen akár 80%-os kedvezménnyel szerezhettek be szoftvereket. A kedvezményes csomagok közül az egyik legnépszerűbb a Windows 10 Professional + Office 2019 ProPlus kombináció, ezt 33,14€-ért szerezhetitek meg.

Hirdetés

Kedvezményes ár a legnépszerűbb Microsoft programcsomagokra

A különleges valentin-napi akciónak köszönhetően olyan népszerű Microsoft programokat szerezhet meg párossával, ráadául olcsóbb áron, mint a Windows 10, az Office 2019 és az Office 2016. Ezekhez ráadásul még kuponkódot sem kell használnod! Figyelem: korlátozott ideig áll csak rendelkezésre a limitált készlet.

47%-os akció Windows 10 verziókra

Ha nem szeretnéd csomagban megvásárolni a Windows 10 és Office termékeket, akkor 47%-os kedvezménnyel akár önálló Windows 10-ekre is lecsaphatsz. az EDB47 kuponkód használatával

További lehetőségek

Office, Visio és Project programcsomagok 55% kedvezménnyel, ha az EDB50 kuponkódot váltod be!

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.