Hirdetés

Két igazi Galaxy S20 fotó érkezett



|

Még van pár nap a hivatalos bemutatóig, de a sokféle renderelt fotó helyett itt van két valódi kép az új Samsung mobilokról.

Hirdetés

Talán még sosem volt olyan csúcskategóriás mobil széria, amiről annyi pletyka, szivárogtatás, renderelt koncepciókép, technikai specifikáció és egyéb adat látott volna napvilágot a hivatalos bemutató előtt, mint a Samsung Galaxy S20. Persze a legtöbb híresztelés alapja nem valamilyen samsungos e-mail címről érkezett, szóval ilyenkor minden egyes hírmorzsát illik erős fenntartásokkal kezelni, de már így is szinte mindent tudunk (vagy tudni vélünk) az új családról.

Hirdetés

Mindenesetre a teljesen hivatalos információkra február 11-ig kell várnunk, akkor lesz a Samsung Unpacked névre hallgható esemény, amikor elvileg mindegyik S20 modellt, valamint a Galaxy Z Flip nevű hajtogatható kijelzős telefont is leleplezik majd. Viszont esélyes, hogy a Twitterre nemrég felkerült fotók valóban igaziak - egyrészt nem valamilyen renderről vagy homályos, telefontok alapján következtető humbugról van szó, hanem mobillal elkattintott valós képekről. Az elsőn az S20 Ultra látható az Ice universe nevű twitteres tech-csapat jóvoltából.

A második fotón pedig két készüléket is láthatunk, az S20 Ultra mellett az S20+ fekszik.

A képek alapján minden mostanában általunk is publikált információ valósnak tűnik - ott a bal felső sarokba áthelyezett kamerasziget, amely ráadásul az S20 Ultra esetében valóban buflákra sikerült, de cserében ott mosolyog a 100x zoomot jelző felirat az extra lencse mellett. Az S20+ kissé szerényebb méretben, de szintén megkapta a kameraszigetet. A két szivárogtató minden bizonnyal olyan előzetes tesztelő, akik már a bemutató előtt kaptak a készülékből, ez ilyenkor már teljesen hihető. Szóval nézegessétek az új fotókat, aztán jöhetnek a hozzászólások, miszerint úristen, mi az a borzalmas nagy kamerasziget, meg aztán még hogy 100x zoom, az egész csak kitaláció és marketinges túlzás... de esetleg az is szóljon ám, akinek tetszik, amit eddig lát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.