Hirdetés

Valójában nyilván nem az oltással bevitt 5G chip kapcsolási rajza kering a neten



|

Konteósok lelkesen osztogatják azt a képet, amin a felirat szerint a COVID-19 oltásban található 5G chip kapcsolási rajza található - gyanúsan hasonlít valami másra.

Hirdetés

A közösségi média felületeinek és az egyre szélesebb körben elérhető internetszolgáltatásnak köszönhetően minden eddiginél könnyebb hülyeségeket terjeszteni az interneten, és rávenni az arra fogékony netezőket, hogy osszák tovább ezeket. Sajnos vannak olyan összeesküvés-elméletek, amikben néhányan annyira hisznek, hogy erőszakkal próbálnak megállítani valótlan fenyegetéseket.

Az oltások és az 5G most különösen kedvelt téma, így nem csoda, ha, ahogy posztolója állítja, bizonyos körökben felkapott lett egy kép, mely a szöveg szerint a COVID-19 5G chipjének BIZALMAS rajza.

Hirdetés

Mario Fusco programozó Twitteren jelezte, hogy ez igazából egy gitárpedál (méghozzá egy Boss Metal Zone) kapcsolási rajza, és hozzátette, szerinte remek ötlet volt gitárpedált tenni a vakcinába.

Ez persze önmagában nem cáfolja meg, hogy az oltásban lenne 5G chip, de majd jól meglátjuk, ha a többség beoltatja magát, és csak a kiváltságosok ússzák meg, hogy háttérben ármánykodó gyíkemberek bábjai legyenek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.