Hirdetés

Változik a TikTok privát üzenetküldő rendszere, és ebből lehetnek bajok is még



|

Köszöntsük nagy szeretettel a spamelő felhasználókat.

Hirdetés

Azoknak, akik esetleg nem használják a TikTokot eláruljuk, az alkalmazásban már hosszú ideje van lehetőség privát üzenetek küldésére, eddig azonban csak azok beszélgethettek kettesben, akik korábban bekövették egymást a platformon. A kínai videós alkalmazás elképesztően népszerű, amit részben épp annak köszönhet, hogy folyamatosan alkalmazkodik a piaci igényekhez.

Nincs ez másképp most sem, a riválisok egyik fontos funkciójával bővül a TikTok, aminek akár örülhetnénk is, de ismerve a felhasználókat azért kis aggodalom is csúszik a mámorba. A videós platform e-mailben értesítette a felhasználóit, hogy hamarosan mindenki számára elérhetővé tesznek egy olyan beállítási lehetőséget, amely engedélyezi, hogy bárkitől fogadjanak privát üzeneteket, nem lesz tehát szükség arra, hogy meglegyen a kölcsönös bekövetés.

Hirdetés

Nem új funkció ez, 2022. novemberében már egy kis csoporttal tesztelték a működését, most azonban globálisan is elérhetővé válik, ám szerencsére opcionális, tehát ha akarunk, maradhatunk a biztonságos burokban. Ez tűnik egyébként a logikus döntésnek, hiszen a TikTok méretéből kiindulva okkal feltételezhetjük, hogy szörnyen sok spam profil fog visszaélni a lehetőséggel, de az azért feltételezhető, hogy sok tartalomgyártó mégis hagyja majd a "közösségi funkciót" szabadon, hiszen ezzel is megfelelni akarnak majd közönségüknek.

Érdekes egyébként, hogy miközben a TikTok éppen az Instagramra próbál hasonlítani, a Meta platformja az ellenkező irányba megy, a képmegosztó fejese nemrég elismerte, hogy túltolták a videókkal, és kicsit átalakítják a fókuszukat a jövőben esedékes fejlesztésekkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.