Hirdetés

Változtat a történeteken az Instagram



|

A Stories funkció új megjelenését tesztelik asztali környezetben az Instagram fejlesztői.

Hirdetés

Hamarosan sokkal egyszerűbb lesz böngészni az Instagramon a történeteket asztali böngészőből. A szolgáltatás fejlesztői ugyanis a Stories funkcióhoz egy új dizájnt tesztelnek, egy olyat, ami sokkal letisztultabb egyesek szerint. Az új megoldásnál a navigáció változatlan marad, az automatikus lejátszás mellett kattintgatni is lehet az egyes irányokba. De már jobban látható a történetek sorrendje. 

Az újításról az Engadget számolt be elsőként, de ők sem tudják, hogy egyelőre mennyi felhasználónál jelent meg az új dizájn. Azt sem lehet tudni, hogy ez egy kísérlet vagy pedig végleges dizájnváltásról van szó.

Hirdetés

A tesztet azért megerősítette az Instagram egyik szóvivője: a múlt hónapban kezdődött, de többet nem árult el.

Nem mondhatnánk, hogy egy ilyen változtatás bárkinek az életén javít majd, vagy bármit is hozzátenne a 2021-es évhez és a világ dolgaihoz (és ez igaz a többi hasonló funkció- és dizájnváltásra is a szoftverekben...), de aki sokat Instagramozik asztali böngészőből, az feltehetően örül majd az újításnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.