Hirdetés

Van, ahol nagy ajándék jár a Sony Xperia 1 mellé



|

Több skandináv országban is egy 300 eurós Sony WH-1000XM3 fejhallgató jár azoknak, akik előrendelik az Xperia 1 csúcsmobilt.

Hirdetés

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mely régiókban, de a jelek szerint több helyen is nagyon értékes ajándék jár majd azoknak, akik előrendelik a Sony Zeiss és Samsung technológiával érkező Xperia 1 csúcskészülékét. 

Hirdetés

Az új okostelefon előrendelőinek konkrétan egy Sony WH-1000XM3 fejhallgató jár, ami sokak szerint a zajszűrős mezőny királya. 300 eurós vételárával persze nem olcsó, ajándékként azonban az Xperia 1 értékét is tovább növeli. 

A csomag ára a finn Elisánál 1000 euró, de a dán Bilka és a norvég Elkjop kínálatában is megjelent az ajánlat. Ez utóbbiak június 3-i szállítást ígérnek, ami csak néhány nappal marad el a brit megjelenéstől. 

Az ajánlat csak az előrendelőknek él, akik sajnos úgy tűnik, hogy egyelőre nem csaphatnak le a lila színű Xperia 1-re. Japánban ugyanakkor nem jár ajándék fejhallgató, és a tárhely mérete is csak 64 GB, valamint a kiszállítások is később kezdődnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.