Hirdetés

Van, ahol percek alatt elfogyott az iPhone X



|

Az egyik dél-koreai szolgáltatótól egyetlen perc alatt elkapkodták az összes ezüst színű iPhone X-et.

Hirdetés

Bár a Samsung és az LG csúcskészülékei egyaránt Dél-Koreából származnak, az országban természetesen az Apple termékeit is sokan keresik. Az iPhone X iránt pedig kifejezetten nagy az őrület. 

Hirdetés

Ami azt illeti, múlt pénteken mindössze 3 perc alatt elfogyott az összes iPhone X az SK Telecomnál. Tavaly 20 percig tartottak az iPhone 7 készletei. 

A szolgáltató szerint egyébként az ezüst volt a népszerűbb a tizedik évfordulós modellből: ez a verzió mindössze egyetlen perc alatt elfogyott. 

Dél-Koreában egy 64 GB-os iPhone X-et 1237 amerikai dollárnak megfelelő összegért árulnak, ami szintén magasabb, mint az amerikai 999 dolláros alapár. Ez sokak szerint még érdekesebbé tette a rohamot és a népszerűséget. 

Sajnos lehetetlen megmondani, hogy az SK Telecom mennyi eszközt adott el, de elemzői becslések szerint 150 000 iPhone X érkezett Dél-Koreába. A starthétvégén elvileg 9-12 millió darab talált gazdára. A kiszállítási idők eközben 2-3 hétre csökkentek sok országban, vagyis valószínűleg sikerült felpörgetni a gyártást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.