Hirdetés

Van, ahol többé nem lehet OnePlus 5T-t kapni



|

Túl népszerűnek bizonyult a készülék, Amerikában többé nem lesz belőle. De közeledik a OnePlus 6.

Hirdetés

A OnePlus 5T egyáltalán nem számít régi okostelefonnak, alapvetően még mindig új termék. Ennek ellenére Amerikában többé nem lehet kapni, és nem azért, mert átmeneti készlethiány jelentkezett. 

Hirdetés

A OnePlus megerősítette, hogy minden egyes 5T-t eladott, amit az észak-amerikai piacra szánt. A kereslet sokkal nagyobb volt annál, mint amit a gyártó várt a régióban. Aki új OnePlus csúcskészüléket akar Amerikában, annak meg kell várnia a közeledő OnePlus 6-ot. 

A jelentések szerint a OnePlus 6 úgy néz ki, mint az Oppo R15, a 6,3 hüvelykes, 1080 x 2280-as kijelzőjébe pedig belóg egy szenzorsáv. A hátsó dupla kamera mellett 3450 mAh-s akku jellemzi. Elvileg valamikor júniusban érkezik meg, ami nem lenne meglepő, hiszen a OnePlus 5 is júniusban debütált tavaly. 

Azt nem tudni, hogy a többi régióban meddig tartanak ki a készletek, de az biztosnak tűnik, hogy a OnePlus nem hajlandó több 5T-t gyártani, és, hogy rövid időn belül nyugdíjazza a csúcskészüléket. Az amerikaiaknak viszont nagyjából három hónapot kell majd várniuk, ha hivatalos forrásból és hivatalos garanciával OnePlus zászlóshajóhoz akarnak jutni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.