Hirdetés

Van, aki már meg is vette a Huawei P20 Lite-ot



|

Olaszországban már a bemutatója előtt kapható az újdonság, a YouTube-on már teszt is van róla.

Hirdetés

Bár a Huawei P20-as széria csak március 27-én mutatkozik be, annyi szivárgás volt már róla, hogy a Huawei meg sem próbálja titokban tartani az újdonságokat. A középkategóriában induló P20 Lite korábban teljes egészében kiszivárgott a lengyel kereskedőknek köszönhetően. Most Olaszországban már kapható is lett az okostelefon - valaki pedig besétált egy üzletbe, vett egyet, majd felrakott róla egy tesztet a YouTube-ra. 

Hirdetés

A készülék kijelzőjébe tényleg belóg a szenzorsáv, a dupla kamerán nincs Leica márkajelzés. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra került, a vételár pedig 370 euró, vagyis minden úgy van, mint pletykálták a szivárogtatók. 

Más nem volt hátra, csak a kicsomagolós, tesztelős videó. Az 5,84 hüvelykes LCD-kijelző egyébként 2280 x 1080-as felbontású. A készülék nagyon kompakt, 148,6 x 71,2 x 7,4 milliméteres és 145 grammos. A hátlapi kamerák 16 és 2 megapixelesek, az akku 3000 mAh-s. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.