Hirdetés

Van olyan tévé, ami éppen most lett 12 millió forinttal olcsóbb



|

Kezdődnek az ünnepi szezon előtti hatalmas akciók, a Samsung egyik 8K-s tévéje éppen 12 millió forintos leárazást kapott.

Hirdetés

Megszokhattuk már a tévés piacon, hogy minél újabb, nagyobb és modernebb egy tévé, annál drágább. Egy ideje pedig a 8K-s őrület is elindult a szektorban, ami persze nem csökkenti a csúcstévék árait.

A Samsung Q900R (QN98Q900RBFXZA) egy különösen drága darab, és bár 98 hüvelykes és 8K-s, valószínűleg még az igazán gazdagok is többször meggondolják, hajlandóak-e ennyit adni egy tévéért. Ez a modell ugyanis 100 000 dollárba, kis híján 31 millió forintba kerül. 

Hirdetés

Mivel indulnak a nagy akciók (mint az Amazon Prime Day-akciók), leértékelések is vannak, ezt a tévét pedig 40 000 dollárral, több mint 12 millió forinttal kedvezőbb áron kínálja most a Dell. A vásárláskor még 2000 dollár is visszajár a kereskedőnél, szóval igyekeznek biztosra menni az árérzékeny gazdagoknál (már amennyiben létezik ilyen célcsoport).

A szakértők újra és újra elmondják, hogy egy tévé sem ér ennyit, bármennyire is remek a minősége. Lehet, hogy 8K-s tartalom nélkül is mutatnak némi minőségi előrelépést ezek a zászlóshajók, de az biztos, hogy a gyorsan fejlődő tech világában rossz befektetés ekkora összegeket otthoni tévékre kiadni. Persze ez a kategória már nem erről szól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.