Hirdetés

Váratlanul újraindulhatnak egyes Apple Watch okosórák



|

A watchOS 7 nem várt problémákat okozott az Apple Watch Series 3 okosórák tulajdonosai számára.

Hirdetés

Az utóbbi években sok kritika érte az Apple-t, amiért az iOS frissítései nem sikerültek zökkenőmentesre, sőt, konkrétan tele voltak hibákkal. Míg anno az Apple mobilos platformja kiemelkedően stabil volt, mostanra az első naptól kezdve jutnak hibák és nem várt problémák. Az Apple sokat tett azért, hogy ez mérséklődjön, de a jelek szerint még nem eleget. Az iOS 14 nagy bakija után most a watchOS 7 rendszerrel is gond van, az Apple Watch Series 3 okosórák ugyanis a rendszer telepítését követően hajlamosak véletlenszerűen újraindulni

Hirdetés

A watchOS 7 a rendszer eddigi legjobb verziója, ráadásul tele van új funkciókkal, mint például alváskövetés vagy friss számlapok. A 2017-es Apple Watch Series 3-at is támogatja, ilyen távlatban az okosórák piacán is ritkaság, hogy frissül egy termék. 

Sajnos azonban az Apple Watch Series 3 modelleken nagy kellemetlenséget jelentenek a váratlan újraindulások, de akadozó teljesítményről is panaszkodnak a felhasználók. Van, hogy a kapcsolat is megszakad az iPhone-nal vagy nem töltődik be a számlap. Sajnos watchOS 6-ra visszaváltani nem lehet, és a watchOS 7.0.1 sem oldotta meg a gondokat még, de remélhetőleg hamar lép valamit az Apple.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.