Hirdetés

Várnod kell az új iPad Pro tabletekre



|

Mindenki azt várta, hogy tegnap este bemutatkoznak a megújult Apple táblagépek. Nem így lett.

Hirdetés

Az Apple új iPhone készülékei egyszerre lenyűgözőek és lenyűgözően drágák. Nem olcsó az Apple Watch negyedik szériája sem, ugyanakkor elképesztő tudással debütált. A szakértők azonban további termékek bejelentésére is számítottak. 

Hirdetés

Úgy volt, hogy végre meglátjuk a két új iPad Pro táblagépet, amelyek teljes megújuláson estek át. Állítólag keret nélküli kijelzővel és Face ID-val újítottak volna. Tim Cook azonban egyetlen apró utalást sem tett új iOS-es táblagépekre. 

A tegnap este az iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR készülékekről szólt. Ezekről a részletes összefoglalónkat itt olvashatjátok, és külön kitértünk az új, EKG-t támogató Apple Watch-ra is

Érdekesség, hogy a szakértők, az elemzők és a szivárogtatók nem csak az új iPad Pro tableteket vártak még. Nem volt külön szó az AirPower vezeték nélküli töltőpad érkezéséről, sőt, merőben új MacBook sem érkezett tegnap este. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.