Hirdetés

Vásárolj kényelmesen PC World magazint, fizess elő és spórolj több ezer forintot!



|

Két lapszám árát takaríthatod meg így, és még házhoz is jön minden hónapban a magazin.

Hirdetés

Több előnye is van annak, ha az ember PC World-előfizető. Nem kell többé elbandukolni a legközelebbi újságosig, elég csak a postaládáig, ráadásul nemcsak két nappal az utcai megjelenés előtt juttok hozzá a magazinhoz, hanem lényegesen olcsóbban is. Egyszerű a matek: amennyiben szívesen olvasod a PC Worldöt, de hónapról hónapra újságosnál vagy boltban vásárolod meg, akkor a 12 lapszám 23 940 forintodba kerül, előfizetéssel viszont a végösszeg 19 980 forintra rúg és garantáltan nem fog érinteni semmilyen áremelés. Tehát az alapcsomagunkat választva - amelyről alább részletesebben is írunk - 3960 forint marad a zsebedben, amit elkölthetsz valami másra.

Ha viszont az EpistoGram Microsoft Office online tanfolyamcsomagot, a Norton 360 Standard védelmi csomagot, a Pizza Connection 3 teles PC-játékot, egy Veger AC02 prémium minőségű USB Type-C kábelt, valamint egy választható ajándék hardvert is magában foglaló Ultimate ajánlatra vagy kíváncsi, arról itt informálódhatsz.

Hirdetés

2019 decemberében megszűnt GameStar magazint egy 16 oldalas állandó rovat formájában fogadta be a PC World. Azóta minden egyes lapszámhoz adunk egy steames teljes játékot is. 2021 folyamán többek között a The Dark Eye: Chains of Satinavval és folytatásával, a The Dark Eye: Memoriával találkozhattatok mellékletként, de a magyar fejlesztésű Mimic Hunter és a szintén hazai Black Geyser: Couriers of Darkness is megfordult a PC World Pluson, nem beszélve a nagyszerű Carcassonne társasjáték digitális másáról.

Számunkra kiemelten fontos, hogy előfizetőként ne kelljen aggódnod PC-d és androidos mobilod biztonságáért, nyugalmadról a havonta aktiválandó ESET és G Data internetbiztonsági csomagok, illetve antivírusszoftverek révén gondoskodunk. Mint a teljes játékot, ezeket is a PC World Pluson találod meg az adott lapszámhoz járó teljes verziós szoftverekkel együtt.

Előfizetőnek lenni azért is jó, mert amikor felkeresed a pcworld.hu-t, más látogatókkal ellentétben teljes reklámmentességet élvezhetsz (bejelentkezést követően, a magazinokba ragasztott egyedi kódot aktiválva), továbbá bele is szólhatsz a jövőbeli lapszámok szerkesztésébe oly módon, hogy a PC Word Pluson kitöltött kérdőívekkel értékeled a mindenkori lapszámok tartalmát. Minden visszajelzésért hálásak vagyunk.

Itt fizethetsz elő egy évre a PC World magazinra az árfixált alapcsomag keretében, ám ha rövidebb időtartamra köteleznéd csak el magad, akkor ugyanígy választható hat lapszámra érvényes féléves vagy a 3 lapszámot tartalmazó negyedéves előfizetés is. Míg az előbbivel 1410 forintot, addig az utóbbival 405 forintot spórolhatsz az utcai árhoz mérten.

Fontos: Ajánlatunk nem kötött semmilyen időkorláthoz, és természetesen már meglévő előfizetés is meghosszabbítható vele.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.