Hirdetés

Kacatokból vagyonok: így adhatod el fölösleges kütyüidet jó áron



|

Egyre több menő dologra csapsz le az újabbnál újabb eszközök megjelenésével? Ezzel párhuzamosan pedig folyton csak nő az otthon felhalmozott kütyü-kazal? Bár a legújabb cuccok mellett a többi eszközöd már értéktelennek tűnhet, másnak még hasznosak lehetnek.

Hirdetés

Talán nem is sejted, mekkora összegek hevernek a fiók vagy a szekrény mélyén! Egy kis energia befektetésével könnyen lehet, hogy szép bevételre tehetsz szert a már nem használt, sőt, akár a kidobásra ítélt tech cuccokból is. Mutatjuk, hogyan!Talán nem is sejted, mekkora összegek hevernek a fiók vagy a szekrény mélyén! Egy kis energia befektetésével könnyen lehet, hogy szép bevételre tehetsz szert a már nem használt, sőt, akár a kidobásra ítélt tech cuccokból is. Mutatjuk, hogyan!

Hirdetés

Néhány kattintással feldobhatsz mindent a netre, ahol előbb-utóbb új gazdára találnak. Pár apróságra odafigyelve nem is nagy küldetés pénzzé tenni a kiszanált holmit, ezeket a tanácsokat viszont tényleg érdemes megfontolnod a jó üzlethez:

1. Figyelemfelkeltés felsőfokon

A hirdetés meghatározó része a fotó, így erre érdemes különös gondot fordítanod. Nagy felbontású képet készíts, amin az egész termék látszódik, de nem túl messziről. Plusz tipp: az élethű színek érdekében előnyös, ha természetes fény mellett készíted a fotót, egyszínű háttérrel, amibe nem olvad bele a tárgy.

2. Legyél lényegre törő

Fontos a termék részletes technikai leírása, de ügyelj rá, hogy ne legyen feleslegesen terjengős. Minden hasznos információt adj meg, és ne félj feltüntetni a kütyü hibáit sem. Vásárlóként ugye te is tudni szeretnél ezekről?

3. Árazz okosan

Ha nem vagy biztos benne, mennyit is ér a termék, érdemes kicsit kutatni. Nézz körül, hogy más eladók milyen áron kínálnak hasonló termékeket a tiédhez közel azonos állapotban. Így már sokkal könnyebb dolgod lesz!

4. Fix ár vagy aukció?

Ha már csak a helyet foglalja egy-egy kütyü, és előbb-utóbb a kukában végezné, érdemes aukciót indítanod, hiszen a semminél így is többet kaphatsz érte. Sokszor egyébként meglepően jó áron kelnek el az így meghirdetett cuccok. Sőt! Vannak, akik kifejezetten a licitekre hajtanak. Viszont, ha tisztán látható az eladnivalód piaci értéke, és biztos bevételt szeretnél, adj meg inkább fix árat.

5. A biztonság mindenek előtt

Itthon is egyre népszerűbb a gyors és egyszerű, kényelmes és nem utolsó sorban biztonságos online fizetés, mint például a PayPal. Már ezt is megadhatod fizetési módnak a Vaterán! Nem mellesleg az online fizetés nemcsak a vevőnek, de az eladónak is biztonságosabbá teszi az adás-vételt.

Mindent összegezve érdemes körülnézned otthon, kutatni kicsit és a feleslegesnek tartott kütyüket feltenni a Vaterára. Most az oldalon különböző kedvezményekkel is élhetsz. Így például 8 hétig ingyenes terméklistázással és akár jutalékmentesen is eladhatod kütyüidet - ha a vásárlód PayPal fizetést választ. A részletekről bővebb infót itt találsz. Kellemes kereskedést kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.