Hirdetés

Vége a 128 GB-os OnePlus 3T-nek



|

A Samsung nem gyárt többé olyan tárhelyet, ami a készülékben volt, a OnePlus ezért nyugdíjazta a 128 GB-os kiadást.

Hirdetés

Innentől kezdve nem lehet majd a OnePlustól 128 GB-os tárhellyel rendelkező OnePlus 3T-t rendelni, ugyanis a készüléket többé nem forgalmazzák. 

Hirdetés

A hírek szerint a OnePlus kis cégként kénytelen az erőforrásait egyetlen zászlóshajóra koncentrálni, vagyis a nyáron érkező OnePlus 5-re. 

Természetesen a történteknek nagyban köze van ahhoz is, hogy a Samsung nem gyártja többé azt a konkrét, UFS 2.0-s tárhelyet, ami ebben a modellben volt. 

A OnePlus 3T 64 GB-os kiadása továbbra is kapható marad, minden bizonnyal beletelik még néhány hónapba, mire a OnePlus 5 debütál a piacon. 

A OnePlus már többször utalt a OnePlus 5-re, és azt is megerősítette, hogy a nyáron érkezik meg. Más konkrétumot viszont egyelőre nem tudni róla. 

A pletykák szerint a Snapdragon 835-ös lapkát dupla kamerák, 8 GB RAM és nagy akku egészítik majd ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.