Hirdetés

Vége a Google Inboxnak



|

A Google hivatalosan is nyugdíjba küldi a mobilos levelezőalkalmazást. Az Inbox öröksége a Gmailben él tovább.

Hirdetés

A Google jelenleg két eltérő levelezőt kínál Android platformra. Az egyik a Gmail app, ami a legtöbb okostelefonon gyárilag is rajta van. A másik a néhány évvel ezelőtt debütált, kísérleti app, az Inbox. Ez lehetővé teszi, hogy merőben új módon kezeljük a levelezésre használt fiókunkat. 

Hirdetés

Az Inbox most azonban nyugdíjba megy, az app rövidesen teljesen eltűnik a piacról, az öröksége pedig a Gmailben él tovább. 

Az Inbox funkcióinak egy része az évek során megjelent a Gmailben, úgy mint például az okos válaszok vagy az üzenetek halasztása és ismételt megjelenése. PC-n is akadnak olyan funkciók, amelyeket a webes kliens az Inboxból emelt át az idők során. 

A Google azt tervezi, hogy egészen pontosan 2019. márciusában küldi nyugdíjba az Inboxot. Így a felhasználók nagyjából fél évet kaptak, hogy átálljanak a Gmailre vagy egy másik alternatív megoldásra. Szerencsére a Gmailre történő váltás nem nehéz, nagyjából elegendő elindítani az appot, és már készen is vagyunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.