Hirdetés

Vége az Opera VPN-es appjának



|

Az Opera úgy döntött, hogy az androidos és az iOS-es alkalmazást is elkaszálja.

Hirdetés

Az Operát leginkább a webböngészőjéről ismerjük, azonban az elmúlt években más appokat is kínált már a cég. Az Opera Max például a mobilnetes adatforgalom csökkentését segítette, míg az Opera VPN app a böngészős funkció kiteljesedéseként született meg. 

Hirdetés

Sajnos az Opera Max a múlt nyáron nyugdíjba vonult. A Samsung végül kifejlesztette a saját verzióját, ami a Galaxy okostelefonjaira elérhető lett. 

Az Opera most a VPN-es appját is elkaszálta. Azt nem tudni, hogy a Samsung vagy más fejlesztő szeretné-e valamilyen formában visszahozni. Az Opera VPN április 30-án szűnik meg. 

A cég alternatívát is kínál a felhasználóinak: 80 százalék kedvezmény jár a SufEasy Total VPN előfizetésekre, Androidon és iOS-en egyaránt. Aki előfizetett az Opera Gold csomagra, az egy év SurfEasy Ultra előfizetést kap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.