Hirdetés

Végérvényesen kitiltotta a felnőtt tartalmakat az Indavideó



|

Mától nem lehet erotikus videókat feltölteni az Indavideóra, rövid türelmi időszak után pedig az összes korábbi felnőtt tartalmat törlik.

Hirdetés

Megváltozott az Indavideó ÁSZF-e, a frissen életbelépő változásokat követően pedig gyakorlatilag teljesen eltüntetik a felnőtteknek szánt tartalmakat a magyar videómegosztó oldalról. 

Az Indavideó és az azt üzemeltető Media Future Zrt., valamint az Indamedia Network Zrt. közös tájékoztatójában a következők olvashatók: 

"2021. március 22-től megszűnik az erotika.indavideo.hu webcímen elérhető szolgáltatásunk. Ezentúl az Indavideón tárolni, vagy arra feltölteni pornográf tartalmat szigorúan tilos."

Hirdetés

Egyelőre egy türelmi időszak következik, mely alatt bárki szabadon lementheti az általa feltöltött, mostantól fogva már nemkívánatosnak minősített tartalmakat, erre egészen pontosan az elkövetkező 30 napban van lehetőség.

2021. április 21-én ezeket a videókat automatikusan törli a szolgálató, a törlés pedig végleges, nem lehet később visszanyerni egyetlen videót sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.