Hirdetés

Véget vetett a VR-pereknek a Facebook



|

A Facebook kifizette a ZeniMaxot, de az titok, hogy mennyi pénzbe került rendezni a helyzetet.

Hirdetés

A ZeniMax korábban komolyt pert gördített az Oculus útjába. A Facebook-felvásárlás ellenére végig úgy tűnt, hogy nem úszhatja meg kártérítés fizetése nélkül az Oculus. Először 500 millió dollárt követelt a sértett fél, később 250 milliót. 

Hirdetés

A bírósági eljárás most a végéhez ért, a CNBC jelentése szerint a ZeniMax ügyvezetője is megerősítette, hogy megállapodásra jutottak a Facebookkal. 

Ennek részleteit persze nem hozták nyilvánosságra, így azt sem tudni, hogy mennyibe került a Facebooknak a helyzet rendezése. 

A CNBC azért kapott a ZeniMax vezetőjétől egy állásfoglalást, amelyben kifejtik, hogy elégedettek a megállapodással és annak végkimenetelével. Minden bizonnyal a kapott összeg azért elmarad az eredetileg követelt 4 milliárd dollártól, ráadásul először még az Oculus eladásait is be akarta tiltatnia a sértett fél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.