Hirdetés

Végleg leáll a Google Hangouts



|

A Google kommunikációs alkalmazása 2020-ban végleg nyugdíjba megy. Nem tudni, hogy mi jön helyette.

Hirdetés

A Google hosszú éveken keresztül próbálkozott összerakni egy jó kommunikációs alkalmazást, azonban újra és újra megbukott az óriás aktuális üzenetküldője. A Google Hangouts még 2013-ban startolt el, és a korábbi összes Google-féle app tudását hasznosította. 

Hirdetés

A Hangoutsnak most azonban vége. A 9to5Google értesülései szerint a szolgáltatás 2020-ban végleg leáll. A hír annyira nem meglepő, elvégre a Google már tavaly eldöntötte, hogy csak az üzleti szektor miatt koncentrál még a Hangoutsra. 

Azóta a fogyasztók tovább használhatták ingyen a szolgáltatást, de a Google nem sok figyelmet fordított arra. Az aktuális csevegőalkalmazás az Allo, ami viszont egyáltalán nem népszerű. A Google pedig el volt mostanában foglalva az RCS piacra dobásával, aminek hála új funkciókkal erősödhet az SMS. 

Egyelőre nem tudni, hogy mit hoz a jövő, de még van 1-2 éve a Google-nek, hogy kitaláljon valamit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.