Hirdetés

Végleg leáll az egyik legendás fájlmegosztó



|

17 év szolgálat után döntöttek úgy, hogy lehúzzák a rolót.

Hirdetés

Az ezredforduló környékén hatalmas választék volt a fájlmegosztók közül, a kínálatból azonban kiemelkedett a Zippyshare, ami ingyenes lehetőséget biztosított, hogy továbbítsuk a fájljainkat másoknak, egy egyszerű link segítségével. Nem kínált sokat, a felhasználói felület pedig rendkívül egyszerű volt, de épp ezért volt hatalmas sikere a weboldalnak.

2006 szeptemberében indult a Zippyshare, idén pedig végleg bezár.

Hirdetés

A Zippyshare ideje egyértelműen lejárt, hiszen már sokkal sokrétűbb szolgáltatást kínáló felhőtárhelyek vannak, a megosztót azonban ettől függetlenül is milliók látogatták és használták havonta. Mókás nosztalgia visszautazni az időben, az egy éves évfordulón így ünnepeltek a fejlesztők:

"A Zippyshare első születésnapja alkalmából 100 megabyte-ra emeljük a maximális fájlméretet."

Ugyanezek a fejlesztők azonban sajnos az elmúlt 5 évben teljesen eltűntek, a rádiócsendet csak nemrég törtét meg azért, hogy bejelentsék, hamarosan leáll a legendás fájlmegosztó. A leállítás fő okaként a fentebb említett, szélesebb szolgáltatáscsomaggal rendelkező konkurenciát és a hirdetésblokkolókat jelölték meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.