Hirdetés

Végleg nyugdíjba megy a klasszikus Skype



|

November 15-én nyugdíjazza a klasszikus Skype-ot a Microsoft, így lassan mindenki kénytelen lesz áttérni a modern verzióra.

Hirdetés

A Microsoft folyamatosan bővíti új funkciókkal és fejlesztésekkel a Skype 8-as verzióját. Ezzel egyszerre vészesen közeledünk a határidőhöz, amikor is végleg nyugdíjba küldi az óriás a klasszikus Skype-ot. A lépés logikus, hiszen a Microsoft a népszerűbb appra szeretne koncentrálni. 

Hirdetés

A redmondi óriás a napokban bejelentette, hogy a Skype 7-es verzióját november 1-jén kivonja a forgalomból az asztali eszközökön, míg a mobilos verzió november 15-én megy nyugdíjba. Ezután a Skype 7 verziókhoz és korábbiakhoz nem lesz többé támogatás. 

Természetesen aki mindenáron a régi verziót szeretné használni, az egy darabig még a nyugdíjazás után is megteheti ezt. Azt nem tudni, hogy meddig, az ugyanakkor biztos, hogy bármilyen hiba vagy kellemetlenség is merül fel, támogatás vagy javítás többé nem lesz. 

Aki el szeretné kerülni a fennakadásokat a szolgáltatásban, annak ideje a Skype 8-as verziójára váltania. Erre november 15-ig maradt idő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.