Hirdetés

Végre a régebbi androidos készülékeken is jobban fut a Skype



|

A Microsoft optimalizálta az appot, ami már az Android 4.0.3 és 5.1 közötti rendszereken is simán fut.

Hirdetés

Az utóbbi időben többen panaszkodtak a Skype-ra, azonban a Microsoft folyamatos optimalizálásának hála az app működése egyre javul. Immáron azoknál is simán, akadásmentesen fut majd az app, akiknek a készülékén még Android 4.0.3 és 5.1 közötti rendszer van. 

Hirdetés

A Skype új verziója nem csak méretben kisebb, kevesebb memóriával is beéri. Ennek hála jobb sebességet, jobb hang-és videominőséget garantál, még az olcsóbb az androidos készülékeken is. A Microsoft ráadásul azt ígéri, hogy a Skype könnyített verziója még a gyenge lefedettségű területeken is jobb teljesítményt nyújt. 

A Microsoft elméletileg a napokban indítja útjára a frissítést, de értelemszerűen hetekbe telik majd, mire minden régióban megkapják a felhasználók az új verziót. 

Aki valamiért mégsem tudná kivárni a frissítés megérkezését, az feliratkozhat a Skype Insider Programba, és azonnal kipróbálhatja a legújabb Skype-élményt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.