Hirdetés

Végre az iPad-felhasználók is tudni fogják, milyen idő várható



|

Közel 12 évig tartott, hogy ne csupán iPhone-okon legyen használható az Apple Időjárás applikációja.

Hirdetés

Rengeteg érdekes bejelentést hozott a Worldwide Developers Conference 2022 esemény, amelyen az Apple nemcsak az iOS 16 operációs rendszert, hanem több újdonságot is bemutatott. Az iOS 16 számos újítással dobja fel a felhasználói élményt, közte a régóta várt kontrollertámogatással, viszont emellett az iPad kapcsolódó operációs rendszere, az iPadOS 16 is megújul.

Olyan alkalmazás lesz ugyanis elérhető a tableteken, ami az iPhone felhasználók számára természetes funkció, viszont a 2010 óta gyártott iPadeken sokan hiányolták, teljes joggal.

Hirdetés

Az Apple hivatalosan bejelentette a konferencián, hogy az iPadOS 16-tal már a tableteken is használni lehet a vállalat saját fejlesztésű  időjárás alkalmazása, a Weather appot, ami nem meglepő módon hasonlóan fog működni, mint az iPhone-okon ismert verzió.

Az applikáció háttere tükrözi az aktuális időjárást, és a hőmérséklet illetve a csapadék jelzések mellett számos más statisztikai mutató is elérhető. Sőt, a tabletek nagyobb képernyőjének köszönhetően egyszerre több adat is látszik, mint a telefonokon.

A tabletek mellett azonban az Apple a Mac gépeken is elérhetővé teszi az alkalmazást, ugyanis kiderült, hogy a macOS Ventura frissítéssel ezekre az eszközökre is megérkezik a közkedvelt appplikáció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.