Hirdetés

Végre dizájnt váltanak a Sony Xperia csúcsmobilok



|

A jövőre érkező Xperia XZ Premium utódja már közel keret nélküli kijelzőt kap.

Hirdetés

Bár sokan kedvelik a Sony okostelefonjait, abban szinte mindenki egyetért, hogy 2017-es mércével nézve talán ezek a legrondábbak és dizájn szintjén a legelavultabbak. Gyakorlatilag a Sony összes riválisa közel keret nélküli dizájnra váltott már, de a Sony még mindig kitart az OmniBalance dizájnnyelv mellett. 

Hirdetés

Bár teljesen új dizájnról egy ideje már beszélnek, most végre olyan szivárgás került elő, amely alapján a Sony végre döntött, és tényleg megújulnak a 2018-as csúcsmodellek. 

Egy még be nem mutatott Sony H8541 modellszámon futó okostelefonról került elő egy képernyőkép. Várhatóan ez lesz a Sony első új zászlóshajója 2018-ban, méghozzá 5,7 hüvelykes kijelzővel, 4K-s felbontással és Gorilla Glass 5 védőüveggel. 

Az okostelefonba Qualcomm Snapdragon 835-ös SoC, 4 GB RAM és 64 GB tárhely kerül majd. Ami azonban igazán érdekes, az az, hogy 149 x 74 x 7,5 milliméteres lesz, vagyis a nagyobb kijelző ellenére a készülék kisebb és laposabb, mint az Xperia XZ Premium (156 x 77 x 7,9 milliméter). 

Sajnos az Xperia XZ Premiumhoz mérten igazából csak a kijelző és az akku mérete nő vagy javul (3420 mAh-ra). Az Android 8.0 Oreo már gyárilag elérhető lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.