Hirdetés

Végre elindult az Android 10 az LG G7 ThinQ és V50S ThinQ mobilokra



|

Az LG nem túl gyors a szoftverfrissítések terén, de most elkezdte Android 10-re frissíteni a G7 ThinQ és a V50S ThinQ modelleket is.

Hirdetés

Az LG az androidos mobilok frissítésében lassúnak számít, most azonban jó hírt kaptak a G7 ThinQ és a V50S ThinQ készülékek tulajdonosai. Ezekre az eszközökre is elindult végre az Android 10. A V50S ThinQ maga egyébként G8X ThinQ néven is forgalomban van, vagyis nem a V50 ThinQ-ról van szó. Az új frissítés az Android 10 mellett hoz felugró ablak funkciót, gesztusvezérlést, képernyőrögzítést. A G7 ThinQ pedig éjszakai módot is kapott. 

Hirdetés

Egyelőre kizárólag a dél-koreai készülékekre jutott el a frissítés, azonban a nemzetközi megjelenés sincs már messze. A kernelforrások alapján azonban a szakértők úgy gondolják, globálisan egyelőre csak a G7 ThinQ kaphatja meg az Android 10-et, a másik modellnél tovább kell majd várni. 

A rendes V50 ThinQ és a G8 ThinQ mostanra a legtöbb régióban már kaptak Android 10-et, amelyre az LG az UX 9.0 kezelőfelületet húzta rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.