Hirdetés

Végre frissültek a Google iOS-es alkalmazásai, de még mindig nem mind



|

Hónapok óta nem jött semmilyen update, most végre elkezdték hullámokban kiküldeni.

Hirdetés

Rejtély, hogy miért nem jött még csak apró javítás sem a Google alkalmazásaihoz az Apple eszközeire az elmúlt több mint két hónapban, és miért tartott sokáig, hogy az adatlapokon fel legyen tüntetve, milyen adatokat gyűjt a cég, illetve milyen célra használja azokat, de most végre elkezdtek felbukkanni az új verziók. 

A tegnapi nap folyamán frissült a Gmail, a Meet, a Sheets, a Docs, a Calendar és a Tasks, többnyire kis, hibajavító tapaszokkal, illetve utóbbi esetében Widget-támogatással.

Hirdetés

A YouTube-hoz kötődő alkalmazások februárban frissültek, de egyebek mellett a Google app, a Drive, a Stadia (mely egyébként nem kell a szolgáltatás használatához, mert a játékokat böngészőből lehet elérni), a Chrome, a Chat és a Duo is le van maradva, sőt, a böngésző adatlapján még mindig nincs kiírva, milyen adatokra van szüksége. Valószínűleg nem kell félniük a felhasználóknak, de örülnénk, ha megtenné a Google a szükséges lépéseket a teljes boldogságunk és biztonságérzetünk érdekében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.